Upgrade de la ProgeCAD 2020 Prof. NLM la ProgeCAD 2021 NLM

Upgrade de la ProgeCAD 2020 Prof. NLM la ProgeCAD 2021 NLM

Program de desenare CAD compatibil .dwg.

ProgeCAD 2021

ProgeCAD Professional - produs similar cu versiuni complete ale programelor CAD consacrate, acesta suporta comenzi standard, meniurile, fisierele script, font-urile va ofera compatibilitate AutoLisp, optiuni avansate de randare si are incluse Modelarea Solidelor 3D ACIS. ProgeCAD Professional este compatibil cu AutoLISP, ADS, VBA si COM, oferindu-va librarii cu block-uri si simboluri pentru domenii ca: Electric, Mecanica, Arhitectura etc. Acesta se livreaza cu peste 10,000 de simboluri standard si block-uri. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2020).

Upgrade-ul nu este un produs de sine statator. Acesta este o actualizare de la o versiune anterioara detinuta de utilizator. In cadrul comenzii unui upgrade, codul versiunii noi se va genera numai pe baza vechiului cod.


Pret 189.00 EURO + TVA
Adaugă la coș Download

ProgeCAD NLM - versiune de retea permite instalarea programului intr-o retea de calculatoare, licenta putand fi accesata de toate calculatoarele pe rand. Pentru accesarea simultana in aceeasi retea trebuie achizitionate atatea licente cati utilizatori sunt in respectiva retea.

ProgeCAD este un mediu CAD DWG stabil, complet functional si usor de utilizat la un pret accesibil.

- pregatit pentru Windows 10 - compatibil .dwg 2020.

- bazat pe IntelliCAD 7.x, este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila cu standardul AutoCAD® , care lucreaza cu fisiere de la AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2020.

- formatul original .dwg al programului progeCAD asigura compatibilitatea completa cu AutoCAD® FARA CONVERSIA FISIERELOR, evitand pierderea unor informatii critice; progeCAD va permite sa exportati fisiere in formatul .dwg si .dxf.

- progeCAD are o interfata completa cu un meniu asemanator AutoCAD® si comenzi similare AutoCAD®.

- progeCAD Professional este un program de proiectare 2D si 3D general, util pentru schite CAD, scheme electrice, proiecte de constructii, arhitectura, inginerie civila, structurala, mecanica si industriala, tamplarie RFI, proiectare mecanica MCAD, masuratori topografice si desene ale terenului conform standardelor AS/NZ1100 ANSI DIN si ISO. ProgeCAD include optiuni ca exportul PDF, modelarea 3D, librarii de block-uri XREF & DWG, linie de comanda asemanatoare AutoCAD cu extensii ca VBA & AutoLISP, programare C++ si font-uri SHX. ProgeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT sau TurboCAD Pro la o fractiune din pretul AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

Video* Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
* Acesta este un produs software ce va fi livrat astfel: factura fiscala, kit-ul de instalare, cod de activare, ghid de instalare si activare, toate prin email.
* Termenul de livrare pentru acest produs este de maxim 2 zile lucratoare de la realizarea platii si primirea vechiului cod de autorizare de la cumparator.

Produse similare


Upgrade ZWCAD PRO 2022 de la orice versiune ZWCAD PRO

4MCAD CLASSIC v. 21

4MCAD STANDARD v. 21

ZWCAD PRO 2022tel/fax: 0040 256 248 647
tel/fax: 0040 356 420 234vanzariintellitech.ro


Integrated Business Solutions
IntelliTECH & IntelliNSTAL SRL


Adresa: Dumbravita, Str. Soarelui nr. 19B, Jud. Timis, 307160, RO

© INTBS 2021

Produsul a fost adăugat în coșul de cumpărături!

Oricând doriți puteți accesa Cosul de cumpărături și finaliza comanda. Vă mulțumim.

×

Pentru download gratuit vă rugăm să vă înregistrați!

Utilizatorii înregistrați au acces gratuit la toate produsele software demo/trial furnizate de societatea noastră.

Înregistrare
  Sunt de acord cu procesarea datelor furnizate in conformitate cu PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Înregistrare

Utilizator înregistrat

Login Am uitat parola
Dacă ați uitat parola, completați doar câmpul cu email-ul și apăsați pe „Am uitat parola”.
×